Arkiv

Askøy Bompengeselskap søker Daglig Leder

Askøypakken-weblogo

Askøy Bompengeselskap AS er eid av Hordaland Fylkeskommune og Askøy kommune. Selskapet har til formål å forestå delfinansiering av prosjektene i bompengeprosjektet ”Askøypakken”. Selskapet har i dag ikke egne ansatte, men kjøper tjenester til drift av selskapet av Askøy kommune.

Askøy Bompengeselskap søker

DAGLIG LEDER

Hovedoppgaver for daglig leder vil være løpende finansforvaltning, oppfølgning og kontroll av driftsavtaler, samt kommunikasjon med selskapets samarbeidspartnere. Til stillingen forutsettes det å ligge begrenset og varierende arbeidsmengde. Avlønning vil på denne bakgrunn skje med utgangspunkt i 20 % av lønn i full stilling.

Vi søker etter en person med høyere utdanning innen økonomi og med erfaring fra arbeid med finansforvaltning. Stillingen krever god kjennskap til politiske prosesser og offentlig forvaltning. Erfaring fra arbeid i lignende selskaper og god kjennskap til samferdselspolitiske målsettinger i regionen vil være en fordel.

Tiltredelse snarest etter 29. februar.

Søknad sendes innen 15.01.16 til

Askøy Bompengeselskap AS
Klampavikvegen 1
5300 KLEPPESTØ

Alle henvendelser behandles konfidensielt inntil søknadsfristens utløp. Deretter vil det bli satt opp offentlig søkerliste. Dersom en søker ønsker å reservere seg fra en offentlig søkerliste, må dette begrunnes. Søkeren vil bli varslet dersom ønsket om reservasjon ikke blir tatt til følge.

Spørsmål om stillingen kan rettes til styreleder Atle Kvåle, telefon 91 73 56 02, eller Lasse Solberg, telefon 90 70 18 40

 

Du bruker en nettleser som ikke støttes av denne nettsiden!

Du bruker en nettleser som ikke støttes av denne nettsiden! Du bruker en nettleser som ikke støttes av dette nettstedet. Dette betyr at noen funksjoner ikke fungerer som de skal. Bruk eller oppgrader / installer en av de følgende nettlesere for å dra full nytte av dette nettstedet.
- Takk!
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux